top of page
4.jpg

Recensies

Wij horen graag uw mening!

Bent u klant van Hoveniersbedrijf De Groene Wens? Dan horen we graag uw mening. Via onderstaand formulier kunt u een recensie achterlaten, zodat ook anderen een indruk krijgen van ons bedrijf.

Recensies

Hartelijk bedankt voor de inzending! We verwerken uw recensie zo snel mogelijk op onze website.

E. Lamme

9-12-2023

Zeer tevreden over het ontwerp en de uitvoering van onze achtertuin! Fijne communicatie en keurig werk geleverd! Veel dank.

Erik Kos

08-04-2024

Er is prima werk afgeleverd. We hadden een verwilderde blauwe regen die voor veel overlast zorgde en deze is snel en vakkundig gesnoeid. Ook de overwoekerende klimop werd keurig gekortwiekt.. Al het snoeiafval is ook direct netjes afgevoerd. De volgende tuinklus laten we ook zeker weer door De Groene Wens uitvoeren.

Ron en Jeanette

1-11-2023

Wij zijn zeer tevreden over de mannen en niet te vergeten de vrouw van de Groene Wens. Onze bestrating ligt er zoals beloofd netjes, zeer strak en geheel naar wens in. Arie en co denken graag met je mee, zijn flexibel in het werk en zeer gezellig in de omgang. Ze kwamen bij ons eigenlijk alleen maar voor de bestrating, maar waren niet te beroerd om ook nog een handje te helpen in de tuin. Tijdens de gezellige koffie pauzes kregen we ook nog nuttige tuintips. Van ons een dikke pluim voor de mensen van de Groene Wens! Een echte aanrader! Bij ons mogen ze vaker komen.Deze week heeft de Groene Wens onze kastanjeboom onder handen genomen. De boom was zo ontzettend groot geworden en groeide over het huis heen, wij dachten zelf dat het misschien beter was om de boom helemaal weg te halen. Maar Arie gaf het advies om de boom te kandelaberen. Voor ons was dat een prima oplossing. Wij zijn heel blij met het eindresultaat. De tuin hebben ze na het werk heel netjes achter gelaten, het bruikbare hout is op een stapel gelegd en de rest is versnipperd, dit kunnen wij dan weer gebruiken in onze tuin. Dank je wel Groene Wens voor jullie advies en jullie werk! Onze boom mag weer groeien.

14-11-2023

Jessica Jansen

10-04-2023 

Een grote tuin, hardstikke mooi als je weet waar je moet beginnen 😏. In september 2022 een uurtje met Arie door de tuin gelopen en besproken wat onze wensen waren en wat er mogelijk was. Arie is direct en geeft duidelijk aan wat volgens hem het beste is voor de planten en de overzichtelijkheid van de tuin. Op goede vrijdag was het dan zover met drie man sterk hebben ze op een dag de tuin helemaal onderhanden genomen. En het was zeker een goede vrijdag 😉! De tuin is opgeknapt veel ruimtelijker, beter bij te houden en zicht op hoe het kan gaan worden. Het team van Arie is professioneel en gezellig, de dag vloog voorbij en alles ging in goed overleg. Ik zou de groene wens bij iedereen aanraden. Gr Jessica

Henk & Cindy

07-11-2022 | Hulst

Zeer tevreden met hoe Arie en zijn team de renovatie van onze achtertuin hebben aangepakt. Er wordt goed meegedacht, onvoorziene problemen goed overlegd en aangepakt. Ze werken hard en netjes. Wij zijn erg blij met onze nieuwe achtertuin.

Wij zouden De Groene Wens zeker aanbevelen!

Familie Bronne

21-02-2022 | Terneuzen

Na de harde storm onze schutting omgewaaid. Door de snelle service en kwaliteit van de Groene Wens staat alles weer netjes recht en vast. Wij raden dit bedrijf zeker aan.

Rechtzetten
schutting na stormschade

04-10-2022 | Ossenisse

Na zeer slechte ervaringen met de hovenier die onze schutting in eerste instantie had geplaatst, kwamen we uiteindelijk bij de Groene Wens terecht, die onmiddellijk reageerde. De hele klus was vervolgens binnen een ochtend vakkundig en netjes geklaard! Topbedrijf, dat we van harte kunnen aanbevelen! Nogmaals hartelijk dank voor de snelle en goede service!

Jan & Johanna

13-11-2021 | Terneuzen

Wij willen de Groene Wens hartelijk bedanken voor het geweldige werk dat ze geleverd hebben. Wat is het een pracht van een tuinhuis met overkapping geworden.
Een zeer goede samenwerking en een geweldig resultaat is het geworden.
Wij zijn er blij mee.

Veronique & Paul

23-10-2020 | Sas van Gent

Van een voortuin die 1 groot drama was en een oprit zoals een golfslagbad, naar een prachtig geheel. De planten moeten er nog in, maar tot dusver meer dan tevreden!

Heren van Groene Wens, prima werk verricht, snel, vakkundig, goed overlegd, en met een ongekende passie!

Heinz & Angelika

Kann man nur weiter empfehlen, super gute Arbeit und sonst menschlich  top ! Immer wieder gerne..Liebe Grüße Heinz und Angelika Willemstraat 23 in Hoek .

27-08-2020 | Hoek

Tuinaanleg en bestrating

20-08-2020 | Terneuzen

Beste Arie en Willem,

Hartelijk dank voor het aanleggen van onze achtertuin en voortuin. Het ziet er schitterend uit en bedankt voor de goede tips en het meedenken.

Titus & Rita

23-07-2020 

Ondanks de drukte werd de bestrating van oprit en voortuin sneller dan verwacht uitgevoerd. De hele logistiek van uitgraven, puinverharding storten en bestraten was perfect geregeld. Er is hard gewerkt en binnen een week hadden we een keurige oprit en voortuin. We zijn er erg blij mee.

Tuin

17-07-2020

Wat hebben jullie hard gewerkt!! ik ben erg tevreden. ondanks de hitte daar hadden jullie niet veel last van. de tuin ziet er nu weer toonbaar uit! Ook veel reactie gekregen van anderen, en goeie! Er moet nog veel gebeuren maar voorlopig ben ik blij!

Poppetje High res.jpg

Enthousiast geworden?

Wij kunnen u helpen bij het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van uw tuin.

bottom of page